• Markki Kattoturva varmistaa turvallisen liikkumisen pihassa ja katolla

  • Markki pyörätelineissä keinutuolikin viihtyy

  • Markki Swing -  kestävä keinu pihaleikkeihin

  • Markki Swing - keinumisen riemua 

  • Markki Kattoturva – kestävä, kotimainen, CE-merkitty ja sertifioitu

  • Markki pyörätelineitä väreissä kuin väreissä

  • Markki tuuletusteline kestää pohjoisissa olosuhteissa

  • Markki rappuralli pysäyttää kuran kotipihaan

  • Markki Pipe Bending - putkentaivusta nopeasti, nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti

  • Markki tuuletusteline - kotimaista työtä kotimaan olosuhteisiin

  • Markki tuuletusteline kestää kovaakin käyttöä 

Markki Oy

 

 

Markki Kattoturva

Ylläolevassa kuvassa on kuvattuna erilaisia MARKKI-kattoturvatuotteita:
1.     Markki®-lumiesteillä suojataan kulkuväylät sekä talvella käytettävät leikki- ja oleskelualueet katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Lumiesteitä voidaan käyttää myös lappeella olevien läpivientien ja rakenteiden suojaukseen.
2.     Markki®-kattosilta on CE-merkitty, ja se toimii turvallisena kulkutienä katon huoltokohteisiin.  Pinnaltaan karhennettu, rei’itetty kattosilta päästää lunta lävitseen ja varmistaa pitävän askeleen talvellakin.
3.     Markki®-lapetikas on CE-merkitty, ja se toimii seinätikkaan ja kattosillan jatkeena mahdollistaen turvallisen kulun huoltokohteille.
4.     Markki®-seinätikas varmistaa turvallisen nousun katolle huoltokohteisiin. Nousukorkeuden ylittäessä 8 m seinätikkaat on varustettava turvakiskolla tai selkäsuojuksella.
5.     Markki®-turvatikkaat mahdollistavat nopean poistumisen huoneistosta, kun normaaleja kulkureittejä ei voi käyttää.
6.     Markki®-sivusiirtymäsarja toimii kulkureittinä turvatikkaiden luo. Se koostuu kahdesta 1,5 m putkesta sekä neljästä seinäkiinnikkeestä.
7.     Kiipeilyeste estää lasten tai ylimääräisten kulkijoiden pääsyn nousemaan katolle.

Markki® – kestävä, turvallinen, kotimainen CE-merkitty ja sertifioitu.

Katolla liikkumista varten vesikatto on varustettava lapetikkailla, kattosilloilla ja tarvittaessa kattopollareilla, kun kattokulma on jyrkempi kuin 1:8.
Markki®-kattoturvatuotteet on tehty kestämään ankaraa ilmastoamme.Kattosilloilla ja lapetikkailla on CE-merkintä ja lumiesteillä sertifiointi.Ohjeiden mukaan asennettuina ne täyttävät kaikki kansalliset määräykset ja standardit.Markki®-kattosillat ja -lapetikkaat ovat saatavissa maalattuina, lumiesteet ja talotikkaat sinkittyinä tai maalattuina.
Maalattujen tuotteiden RR-värit sulautuvat ympäröivien kattopintojen kanssa. Tilauksesta toimitamme myös erikoisvärejä ja RAL-sävyjä. Hankintaa helpottamaan olemme koonneet tuotteitamme asennussarjoiksi ja paketeiksi esimerkiksi pientalokäyttöön. Suosittelemme ammattilaisen apua tuotteiden mitoituksessa ja asennuksessa.
Kaikki Markki®-Kattosillat ja Lapetikkaat voidaan asentaa luokkien 1 ja 2 mukaisesti.

Valtuutetut asentajat

Luokan 2 mukainen asennus (kattosillat ja lapetikkaat)
Luokan 2 mukaisesti asennettuun kattosiltaan ja lapetikkaaseen voidaan kytkeä putoamista vastaan tarkoitettuja henkilösuojaimia. Luokan 2 mukaisesti asennetulle kattosillalle ja lapetikkaalle on valmistajan valtuuttaman pätevän henkilön tehtävä tarkistus 12 kk välein. (Rakennusmääräyskokoelma F2). 
Kysy alueesi valtuutettua asentajaa: puh. 06 - 4880 900 tai markki(at)markki.fi